
- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Grove grøntsager>
- Gulerødder>
- Timianstegte gulerødder
Timianstegte gulerødder
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

Servér sprøde gulerødder som en lækker snack eller tilbehør til aftensmaden.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til timianstegte gulerødder
Gulerødder:
6 gulerødder
9 gulerødder
3 gulerødder
1 fed hvidløg
1 ½ fed hvidløg
½ fed hvidløg
1 spsk. olie
1 ½ spsk. olie
½ spsk. olie
1 tsk. timian
1 ½ tsk. timian
½ tsk. timian
½ tsk. salt
¾ tsk. salt
¼ tsk. salt

Gulerod

Hvidløg

Olie - smagsneutral

Timian (frisk)

Salt
Køkkenredskaber til timianstegte gulerødder
1 spiseske
1 teske
1 kartoffelskræller
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 stegepande
1 paletkniv

Spiseske

Teske

Kartoffelskræller

Skærebræt

Stor skarp kniv - kokkekniv

Stegepande

Paletkniv
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Timianstegte gulerødder:
3.
Skræl gulerødderne. Skær dem i stave der cirka er 8 centimeter lange. Se videoen.
4.
Pil, og pres hvidløget. Se videoen.
5.
Kom olie på en stegepande, og varm op til middel varme.
6.
Kom hvidløg, timian og salt på stegepanden, og rør rundt.
7.
Kom gulerods-stavene på stegepanden, og steg dem i cirka 6 minutter, til de er møre.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 280 kJ / 67 kcal
Protein: 5 %
Kulhydrat: 44 %
Fedt: 51 %
Heraf mættet fedt: 0,5 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer