Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Kom vand i en gryde, og bring vandet i kog.

4.

Hæld bulgur og salt i. Læg låg på gryden, og fjern gryden fra varmen. Lad den stå med låg på i 15 minutter, til bulguren er mør.

5.

Rør i bulguren med en gaffel. Lad bulguren blive kold.

6.

Vask agurk og tomater. Skær dem i små tern.

7.

Pil, og hak løget. Se videoen.

8.

Kom vand i en lille skål, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Se videoen.

9.

Skær citronen over, og pres saften fra den, til du har cirka 4 spiseskeer citronsaft. Se videoen.

Skær citronerne over, og pres saften fra den, til du har cirka 8 spiseskeer citronsaft. Se videoen.

Skær citronen over, og pres saften fra den, til du har cirka 2 spiseskeer citronsaft. Se videoen.

10.

Bland olie, citronsaft og chillisovs i en stor skål.

11.

Kom bulgur, tomater, agurker, løg og persille i skålen, og bland salaten sammen. Smag til med salt og citronsaft.

12.

Varm pitabrødene på en brødrister eller i en 200 grader varm ovn i 2 minutter. Fyld brødene med bulgursalat.

Næringsindhold per portion

Energi: 2109 kJ / 504 kcal

Protein: 12 %

Kulhydrat: 70 %

Fedt: 18 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Løg, hakke

Løg, hakke

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 150 min

Arbejdstid: 150 min