Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Pil hvidløget, og pres det ned i en lille skål.

4.

Kom tomatpuré, vand, salt og peber i skålen, og rør det sammen. Lad det stå, mens du laver resten. Se videoen.

5.

Skræl kartoflerne, og skær dem i helt tynde skiver. Brug gerne et mandolinjern eller et rivejern.

6.

Læg bagepapir på to bageplader. Fordel pitabrødene på pladerne. Tænd ovnen på 220 grader varmluft.

7.

Smør et tyndt lag tomatpuré på alle pitabrød.

8.

Fordel et lag kartofler på hvert pitabrød.

9.

Drys med revet cheddar.

10.

Tag en saks. Klip baconen i små stykker, og fordel stykkerne på pitabrødene ovenpå osten.

11.

Sæt de to bageplader ind i ovnen, og bag pitabrødene ved 220 grader varmluft i cirka 12 minutter, eller indtil osten er blevet lidt gylden.

12.

Tag pita-pizzaerne ud, og servér dem straks, eller gem dem til madpakken næste dag.

Næringsindhold per portion

Energi: 1364 kJ / 326 kcal

Protein: 19 %

Kulhydrat: 52 %

Fedt: 29 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 22 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 35 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 55 min