- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Pasta, ris og nudler>
- Øvrig pasta>
- Pastasalat med kylling og persilledressing
Pastasalat med kylling og persilledressing
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 20 min.
Sværhedsgrad: Nem
Denne lækre pastasalat med kylling er både god som aftensmad og som madpakke.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til pastasalat med kylling og persilledressing
Pastasalat
200 g. grønne bønner
300 g. grønne bønner
100 g. grønne bønner
2 l vand
3 l vand
1 l vand
1 tsk. salt
1 ½ tsk. salt
½ tsk. salt
300 g. pasta, f.eks. penne, gerne fuldkorn
450 g. pasta, f.eks. penne, gerne fuldkorn
150 g. pasta, f.eks. penne, gerne fuldkorn
1 fed hvidløg
1 ½ fed hvidløg
½ fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1 ½ rød peberfrugt
½ rød peberfrugt
500 g. kyllingebryst
750 g. kyllingebryst
250 g. kyllingebryst
3 spsk. olie
4 ½ spsk. olie
1 ½ spsk. olie
200 g. cherrytomater
300 g. cherrytomater
100 g. cherrytomater
Persille-dressing
2 dl. persille
3 dl. persille
1 dl. persille
2 dl. cremefraiche, 18 %
3 dl. cremefraiche, 18 %
1 dl. cremefraise, 18 %
1 knivspids salt
1 ½ knivspids salt
½ knivspids salt
1 knivspids peber
1 ½ knivspids peber
½ knivspids peber
Grønne bønner
Vand
Salt
Pasta (fuldkorn)
Hvidløg
Peberfrugt
Kyllingebryst
Olie - smagsneutral
Cherrytomat
Persille
Creme fraiche
Peber
Køkkenredskaber til pastasalat med kylling og persilledressing
1 sæt måleskeer
1 decilitermål
1 køkkenvægt
2 skærebrædder
2 store skarpe knive
2 store gryder
1 grydelåg
1 dørslag
1 grydeske
1 balje
1 viskestykke
1 lille skål
1 spiseske
Måleskeer
Decilitermål
Køkkenvægt
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Stor gryde
Grydelåg
Dørslag
Grydeske
Balje
Viskestykke
Lille røreskål
Spiseske
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Pastasalat:
3.
Skyl bønnerne, og skær dem i 3 centimeter lange stykker.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
Skyl peberfrugten, og skær den over på langs. Skrab kernerne og det hvide indeni peberfrugten væk. Se videoen.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
Dressing:
16.
Kom koldt vand i en skål. Skyl persillen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Se videoen.
17.
18.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 2651 kJ / 631 kcal
Protein: 24 %
Kulhydrat: 40 %
Fedt: 36 %
Heraf mættet fedt 8,1 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer