Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Forkoge pasta:

3.

Kom vand og salt i gryden. Bring vandet i kog ved høj varme. Se videoen.

4.

Kog pastaen i cirka 8 minutter. Se den præcise tid på pakken.

5.

Mærk med en gaffel om pastaen er færdig. Den skal være al dente. Sæt et dørslag i vasken, og hæld pastaen i dørslaget. Hæld pastaen tilbage i gryden, så den kan holde sig varm.

One pot chorizo:

6.

Pil løget, og hak det i små stykker. Se videoen.

7.

Pil hvidløget, og pres det i en hvidløgspresser - eller hak det med en kniv. Se videoen.

Pil hvidløget, og hak feddene i små stykker. Se videoen.

Pil hvidløget, og hak feddet i små stykker. Se videoen.

8.

Vask eller skræl gulerødderne, og riv dem på et rivejern. Se videoen.

9.

Vask squashen, og riv den på et rivejern. Se videoen.

Vask squashene, og riv dem på et rivejern. Se videoen.

10.

Tag det skiveskårne chorizo ud af pakken, eller fjern skindet omkring en chorizo-pølse, og skær den i tynde skiver.

11.

Kom olie i en stor sauterpande eller en stor gryde, og tænd på middelhøj varme.

12.

Kom løg, hvidløg i sauterpanden eller gryden, og lad det stege, indtil løgene er blanke og bløde. Rør i det undervejs. Se videoen.

13.

Steg chorizoen i 1-2 minutter, til den får lidt stegefarve.

14.

Tilsæt de revne gulerødder, og den revne squash i sauterpanden eller gryden. Svits grøntsagerne i 5-7 minutter. Se videoen.

15.

Smuldr bouillonterning i sauterpanden eller gryden. Tilsæt vand og de hakkede tomater. Lad det koge i 5-7 minutter.

16.

Kom flødeost i. Rør det sammen.

17.

Tilsæt spinat. Tjek, om spinaten er skyllet. Ellers gør det først.

18.

Smag til med salt og peber, og eventuelt lidt chili.

Anrette:

19.

Tilsæt den forkogte og afdryppede pasta. Rør retten sammen.

20.

Anret din one pot pasta med chorizo. Pynt med lidt skyllet og hakket persille, og revet parmesan.Voila - så er der mad! Se videoen.

Næringsindhold per portion

Energi: 1882 kJ / 448 kcal

Protein: 17 %

Kulhydrat: 42 %

Fedt: 38 %

Heraf mættet fedt: 7 g

Kostfibre: 3 %

Kokkeskolevideoer

Pasta, koge

Pasta, koge

Løg, hakke

Løg, hakke

Presse hvidløg

Presse hvidløg

Sådan river du gulerødder groft og fint

Sådan river du gulerødder groft og fint

Rivejern

Rivejern

Løg, svitse

Løg, svitse

Grøntsager, svitse

Grøntsager, svitse

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Samlet tid: 20 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 15 min

Arbejdstid: 15 min