- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Pasta, ris og nudler>
- Øvrig pasta>
- One-pot-pasta med kylling og bacon
One-pot-pasta med kylling og bacon
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 22 min.
Sværhedsgrad: Medium
Verdens nemmeste pastaret med skøøøn bacon. Og så er der næsten ingen opvask, fordi du bare propper det hele ned i den samme gryde (deraf navnet ‘one pot’). Det er da smart ;-)
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til one-pot-pasta med kylling og bacon
Pasta ret:
1 løg
1 ½ løg
½ løg
2 fed hvidløg
3 fed hvidløg
1 fed hvidløg
100 g. champignon
150 g. champignon
50 g. champignon
1 porre
1 ½ porre
½ porre
300 g. kyllingeinderfilet
450 g. Kyllingeinderfilet
150 g. Kyllingeinderfilet
125 g. bacon
200 g. bacon
65 g. bacon
1½ spsk. olie
3 spsk. olie
1 spsk. olie
1 ½ dl. ærter
2 dl. ærter
1 dl. ærter
1 l. vand
1 ½ l. vand
½ l. vand
1 terning grøntsagsbouillon
1 ½ terning grøntsagsbouillon
½ terning grøntsagsbouillon
300 g. fuldkornsspaghetti
450 g. fuldkornsspaghetti
150 g. fuldkornsspaghetti
1 ½ tsk. salt
3 tsk. salt
1 tsk. salt
¼ tsk. peber
½ tsk. peber
1 knivspids peber
1 spsk. maizena
1 ½ spsk. maizena
1 tsk. maizena
2 ½ dl. madlavningsfløde
3 ½ dl. madlavningsfløde
1 ½ dl. madlavningsfløde
Tilbehør:
150 g. cherrytomater
½ dl. frisk basilikum
1 dl. parmesan
Løg
Hvidløg
Champignon
Porre
Kyllingeinderfilét
Bacon
Olie - smagsneutral
Ærter
Vand
Grøntsagsbouillon
Spaghetti
Salt
Peber
Kartoffelmel
Madlavningsfløde
Cherrytomat
Basilikum
Parmesanost
Køkkenredskaber til one-pot-pasta med kylling og bacon
1 køkkenvægt
1 spiseske
1 decilitermål
1 teske
2 skærebrætter
2 store skarpe knive
1 stor gryde
1 grydeske
1 stor skål
Rent viskestykke
1 kop
Køkkenvægt
Spiseske
Decilitermål
Teske
Skærebræt
Stor skarp kniv - kokkekniv
Stor gryde
Grydeske
Stor røreskål
Viskestykke
Kop
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
One-pot-pasta:
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 2799 kJ / 669 kcal
Protein: 26 %
Kulhydrat: 42 %
Fedt: 32 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer