Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Ølkage:

3.

Tænd ovnen på 180 grader almindelig varme.

4.

Kom alle ingredienserne i en skål. Rør det godt sammen med en håndmixer, til der ikke er nogen klumper.

5.

Læg bagepapir i formen.

6.

Fordel dejen i formen.

7.

Bag kagen i cirka 55-60 minutter. Se videoen.

Tjek, at den er gennembagt i midten, inden du tager den ud. Hvis den ikke er det, så giv den 5-10 minutter mere. Se videoen.

8.

Tag ølkagen ud af formen. Lad den køle helt af.

9.

Skær kagen i tykke skiver og kom smør på som på en franskbrødsmad.

Næringsindhold per portion

Energi: 16280 kJ / 3890 kcal

Protein: 5 %

Kulhydrat: 86 %

Fedt: 7 %

Kostfibre: 1 %

Kokkeskolevideoer

Kage, vurdér om den er bagt

Kage, vurdér om den er bagt

Inspiration

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 80 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 15 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min