- >
- Opskrifter>
- Alt det andet>
- Verdensmad>
- Asien>
- Indisk>
- Naanbrød
Naanbrød
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 20 min.
Sværhedsgrad: Nem
Naanbrød er indiske brød pyntet med nigellafrø. De her er bagt i ovnen for at gøre det endnu nemmere.
Opskriften giver 5 naanbrød.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til naanbrød
Dej:
25 g. gær
2 dl. mælk
1 tsk. sukker
1 æg
½ dl. yoghurt
1 tsk. groft salt
2 spsk. olie
8 dl. hvedemel
1 dl. yoghurt til pensling
1 spsk. nigellafrø til drys
Gær
Mælk
Sukker
Æg
Yoghurt naturel
Salt
Olie - smagsneutral
Hvedemel
Nigellafrø
Køkkenredskaber til naanbrød
1 decilitermål
1 køkkenvægt
1 teske
1 spiseske
1 stor skål
1 lille gryde
1 røreske
1 kop
2 bageplader
Bagepapir
1 lille skål
1 bagepensel
Decilitermål
Køkkenvægt
Teske
Spiseske
Stor røreskål
Lille gryde
Røreske
Kop
Bageplade
Bagepapir
Lille røreskål
Bagepensel
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Dej:
3.
4.
5.
6.
Tag en kop. Slå et æg ud i koppen. Kom ægget op i skålen. Rør sammen. Se videoen.
7.
8.
9.
10.
From og bag naanbrødene:
11.
12.
13.
14.
Tag en lille skål og en bagepensel. Kom yoghurt i skålen, og pensl brødene med yoghurt. Drys med nigellafrø. Se videoen.
15.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1940 kJ / 464 kcal
Protein: 12 %
Kulhydrat: 66 %
Fedt: 22 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer