1. >
  2. Opskrifter>
  3. Råvarer>
  4. Kød>
  5. Fjerkræ>
  6. Kylling i sød karrysovs

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Pil, og hak løget fint. Se videoen.

4.

Kom olie i en gryde. Varm til middel varme.

5.

Kom kyllingefileterne på stegepanden, og steg i 2 minutter. Vend dem, og lad dem stege endnu 2 minutter.

6.

Kom lidt ekstra olie på stegepanden. Tilsæt så løg og karry, og steg videre i cirka 1 minut, til alle kyllingestykkerne er brune.

7.

Kom fløde og 2 deciliter af lagen fra dåsen med ananas i gryden. Skru ned til lav varme. Kom låg på gryden, og lad retten simre i cirka 15 minutter.
Kom fløde og 3 deciliter af lagen fra dåsen med ananas i gryden. Skru ned til lav varme. Kom låg på gryden, og lad retten simre i cirka 15 minutter.
Kom fløde og 1 deciliter af lagen fra dåsen med ananas i gryden. Skru ned til lav varme. Kom låg på gryden, og lad retten simre i cirka 15 minutter.

8.

Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risen i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risen.
Kom vand og 1 teskefuld salt i en gryde. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risen i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risen.

9.

Skyl broccolien. Skær den i små buketter. Se videoen.
Skyl broccolierne. Skær dem i små buketter. Se videoen.

10.

Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde. Bring vandet i kog ved middel varme. Kom broccolien i, når vandet koger. Kog dem i cirka 4 minutter. Se videoen.

11.

Kom de frosne ærter i en skål. Kog cirka 4 deciliter vand. Hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 1 minut. Hæld vandet fra.
Kom de frosne ærter i en skål. Kog cirka 2 deciliter vand. Hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 1 minut. Hæld vandet fra.

12.

Kom ananasstykkerne i karrysovsen. Lad dem varme med i 1-2 minutter.

13.

Smag sovsen til med salt, peber og eventuel mere karry eller ananas-lage.

14.

Server kylling i karrysovs med kogte ris, ærter og kogte broccoli.

Næringsindhold per portion

Energi: 3038 kJ / 726 kcal

Protein: 21 %

Kulhydrat: 57 %

Fedt: 22 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Løg, hakke

Løg, hakke

Broccoli, ordne og rense

Broccoli, ordne og rense

Broccoli, koge

Broccoli, koge

Inspiration

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 10 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 66 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 35 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 20 min