![](/assets/images/menu-bg.jpg?width=1920&mode=crop&quality=80)
- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Kød>
- Fjerkræ>
- Kylling i sød karrysovs
Kylling i sød karrysovs
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 41 min.
Sværhedsgrad: Medium
![](/media/pvljzynj/kylling_i_soed_karrysovs-003-800px.jpg?width=1920&heightratio=0.6666666666666666666666666667&mode=crop&quality=80)
Den her kyllingeret er skabt for, at du skal elske den! Sovsen er bare mums. Sød, salt og med masser af god smag fra karryen og ananas-stykkerne. De gør bare lige retten ekstra ‘guffet’.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til kylling i sød karrysovs
Kylling i karry:
1 løg
1 ½ løg
½ løg
3 spsk. olie
4 ½ spsk. olie
1 ½ spsk. olie
350 g. kyllingeinderfilet
525 g. kyllingeinderfilet
175 g. kyllingeinderfilet
3 tsk. karry
4 ½ tsk. karry
1 ½ tsk. karry
2 dl. madlavningsfløde
3 dl. madlavningsfløde
1 dl. madlavningsfløde
1 dåse ananas i tern
1 ½ dåse ananas i tern
½ dåse ananas i tern
½ tsk. salt
1 tsk. salt
1 knivspids peber
½ tsk. peber
Tilbehør:
4 dl. ris
6 dl. ris
2 dl. ris
1 tsk. salt
1 ½ tsk. salt
1 broccoli
1 ½ broccoli
½ broccoli
1 ps. frosne ærter
1 ½ ps. frosne ærter
½ ps. frosne ærter
![](/media/1t5k3qf1/løg2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Løg
![](/media/go0fueac/olie-smagsneutral-3000-px-3.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Olie - smagsneutral
![](/media/5kfhu4nk/kyllingefillet-1200px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Kyllingeinderfilét
![](/media/sjeegxpn/fdb_-karry_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Karry
![](/media/xdxfqsxl/madlavnings_floede-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Madlavningsfløde
![](/media/0a5anu2b/ananas_paa_daase.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Ananas (dåse)
![](/media/ksskkl1i/salt-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Salt
![](/media/t0qhiy5e/pebber_stcdt-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Peber
![](/media/q0unqmlf/ris_jasmin.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Jasminris
![](/media/q5sltmnl/broccholi.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Broccoli
![](/media/0i3i5v3s/ærter2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Ærter
Køkkenredskaber til kylling i sød karrysovs
1 spiseske
1 køkkenvægt
1 teske
1 decilitermål
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
2 store gryder
1 røreske
2 grydelåg
1 lille gryde
1 stor skål
![](/media/3dznadpq/spiseske-måleske-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Spiseske
![](/media/lwajbbjp/køkkenvægt-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Køkkenvægt
![](/media/jdubdacj/teske-som-måleske-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Teske
![](/media/kkrhgigi/decilitermål-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Decilitermål
![](/media/svymhann/skærebræt-træ-og-plast-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Skærebræt
![](/media/b3khocnu/stor-kniv-eller-kokkekniv-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stor skarp kniv - kokkekniv
![](/media/pqydx2pp/fdb-redskaber06.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stor gryde
![](/media/otleyycw/røreske.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Røreske
![](/media/xiueieh2/grydelåg-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Grydelåg
![](/media/snydq23g/fdb-redskaber07.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Lille gryde
![](/media/m5kdspa2/stor-røreskål-3000-px-3.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stor røreskål
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sød karrysovs:
3.
Pil, og hak løget fint. Se videoen.
4.
Kom olie i en gryde. Varm til middel varme.
5.
Kom kyllingefileterne på stegepanden, og steg i 2 minutter. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød. Vend dem, og lad dem stege endnu 2 minutter.
6.
Kom lidt ekstra olie på stegepanden. Tilsæt så løg og karry, og steg videre i cirka 1 minut, til alle kyllingestykkerne er brune.
7.
Kom fløde og 2 deciliter af lagen fra dåsen med ananas i gryden. Skru ned til lav varme. Kom låg på gryden, og lad retten simre i cirka 15 minutter.
Kom fløde og 3 deciliter af lagen fra dåsen med ananas i gryden. Skru ned til lav varme. Kom låg på gryden, og lad retten simre i cirka 15 minutter.
Kom fløde og 1 deciliter af lagen fra dåsen med ananas i gryden. Skru ned til lav varme. Kom låg på gryden, og lad retten simre i cirka 15 minutter.
Ris:
8.
Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risen i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risen. Se videoen.
Kom vand og 1 teskefuld salt i en gryde. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risen i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risen. Se videoen.
Tilbehør:
9.
Skyl broccolien. Skær den i små buketter. Se videoen.
Skyl broccolierne. Skær dem i små buketter. Se videoen.
10.
Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde. Bring vandet i kog ved middel varme. Kom broccolien i, når vandet koger. Kog dem i cirka 4 minutter. Se videoen.
11.
Kom de frosne ærter i en skål. Kog cirka 4 deciliter vand. Hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 1 minut. Hæld vandet fra.
Kom de frosne ærter i en skål. Kog cirka 2 deciliter vand. Hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 1 minut. Hæld vandet fra.
12.
Kom ananasstykkerne i karrysovsen. Lad dem varme med i 1-2 minutter.
13.
Smag sovsen til med salt, peber og eventuel mere karry eller ananas-lage.
14.
Server kylling i karrysovs med kogte ris, ærter og kogte broccoli.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 3038 kJ / 726 kcal
Protein: 21 %
Kulhydrat: 57 %
Fedt: 22 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer