Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Hæld perlebyg i en si, og skyl perlebyggen i koldt vand. Lad den dryppe af. Se videoen.

4.

Pil, og hak løget. Se videoen.

5.

Skyl squashen, og skær den i tern.

6.

Børst eller skyl champignon fri for jord. Skær det nederste del af roden af. Skær
champignonerne i kvarte.

7.

Opløs grøntsagsbouillon-terningen i 6 deciliter vand.

Opløs grøntsagsbouillon-terningen i 9 deciliter vand.

Opløs grøntsagsbouillon-terningen i 3 deciliter vand.

8.

Hæld 2 spiseskeer olie i en gryde, og varm den op.
Hæld 3 spiseskeer olie i en gryde, og varm den op.
Hæld 1 spiseskeer olie i en gryde, og varm den op.

9.

Kom champignon og squashtern i gryden, og steg, indtil de begynder at tage farve.

10.

Hæld dem op i en skål.

11.

Hæld 2 spiseskeer olie i gryden, og svits løgene i 2 minutter.
Hæld 3 spiseskeer olie i gryden, og svits løgene i 2 minutter.
Hæld 1 spiseske olie i gryden, og svits løgene i 2 minutter.

12.

Kom perlebyg i gryden, og rør rundt.

13.

Kom 3 deciliter af dit bouillon-vand i gryden, og rør rundt. Læg låg på gryden, og lad det småkoge i 10
minutter.
Kom 4 ½ deciliter af dit bouillon-vand i gryden, og rør rundt. Læg låg på gryden, og lad det småkoge i 10
minutter.
Kom 1 ½ deciliter af dit bouillon-vand i gryden, og rør rundt. Læg låg på gryden, og lad det småkoge i 10
minutter.

14.

Hæld de stegte champignon og squash tilbage i gryden, og rør rundt.

15.

Hæld det sidste bouillon i gryden, og kog det i 20 minutter, indtil perlebyggen er mør.

16.

Riv parmesanosten på et rivejern. Kom flødeost og revet parmesanost i gryden, og rør rundt.

Riv parmesanosten på et rivejern. Kom flødeost og revet parmesanost i gryden, og rør rundt.

17.

Smag korn-ottoen til med salt og peber.

18.

Kom koldt vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Nip persillen i små buketter, og pynt korn-ottoen med persille. Se videoen.

Næringsindhold per portion

Energi: 1883 kJ / 450 kcal

Protein: 12 %

Kulhydrat: 52 %

Fedt: 36 %

Heraf mættet fedt: 4,6 g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Korn, koge

Korn, koge

Løg, hakke

Løg, hakke

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 75 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 0 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min