
- >
- Opskrifter>
- Sæson>
- Sommer>
- Koldskåls-crunch
Koldskåls crunch
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

Ristede nødder - lige til at komme på koldskålen! Følg opskriften, eller brug dine yndlingsnødder. Og du får også opskriften på hjemmelavet koldskål her på gocook.dk
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til koldskåls-crunch
Ingredienser
45 g. mandler
2 spsk. smør
100 g. havregryn
3 spsk. sukker
1 knivspids salt

Mandler

Smør

Havregryn

Sukker

Salt
Køkkenredskaber til koldskåls-crunch
1 køkkenvægt
1 spiseske
1 skærebræt
1 stor skarp kniv
1 stegepande
1 paletkniv
Bagepapir

Køkkenvægt

Spiseske

Skærebræt

Stor skarp kniv - kokkekniv

Stegepande

Paletkniv

Bagepapir
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Hak mandlerne groft. Se videoen.
4.
Tag en stegepande og en paletkniv. Kom smør på stegepanden, og varm den op ved middel varme.
5.
Kom havregryn, mandler, sukker og salt på stegepanden, og rør rundt, så det ikke brænder på. Rist det hele i cirka 5 minutter, til mandlerne er sprøde og gyldne. Se videoen.
6.
Lad det køle af på et stykke bagepapir.
7.
Server din crunch sammen med koldskål. Velbekomme!
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1051 kJ / 251 kcal
Protein: 9 %
Kulhydrat: 48 %
Fedt: 43 %
Heraf mættet fedt: 4,5 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer