Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Fyld:

3.

Læg smørret på køkkenbordet, så det kan blive blødt ved stuetemperatur. Se videoen.

4.

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

5.

Smør det ovnfaste fad med 1 spiseskefuld olie.

6.

Skyl rabarberne. Skær dem i 1 centimeter tykke skiver, og fordel dem i et jævnt lag i fadet. Se videoen.

7.

Kom sukker og vaniljesukker i en skål, og bland det sammen. Hæld blandingen over rabarberne, og bland det sammen.

Crumble:

8.

Kom smørret ned i en skål. Se videoen.

9.

Kom havregryn, hvedemel og sukker i skålen. Smuldr det hele sammen med hænderne, indtil du har en masse små klumper.

10.

Fordel crumblen over rabarberne.

11.

Bag rabarbercrumblen i 22 minutter, eller til rabarberne er bløde, og crumblen er sprød.

Næringsindhold per portion

Energi: 6795 kJ / 1624 kcal

Protein: 5 %

Kulhydrat: 48 %

Fedt: 44 %

Heraf mættet fedt: 40 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Smør, sådan laver du det blødt

Smør, sådan laver du det blødt

Rabarber, sådan ordner du dem

Rabarber, sådan ordner du dem

Smør, sådan laver du det blødt

Smør, sådan laver du det blødt

Inspiration

Samlet tid: 50 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min