Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Sæt en bagerist midt i ovnen, og tænd ovnen på 180 grader varmluft.

4.

Smør et ovnfast fad med 1 spiseske olie.

5.

Skyl rabarberne. Skær dem i 1 centimeter tykke skiver, og fordel dem i et jævnt lag i fadet. Se videoen.

6.

Kom sukker og vaniljesukker i en skål, og bland det sammen. Hæld blandingen over rabarberne, og bland det sammen.

7.

Crumble: Tag en skål frem. Riv smørret i skålen. Se videoen.

8.

Bland havregryn, hvedemel og sukker i skålen. Smuldr det sammen med hænderne, indtil du har en masse små klumper.

9.

Fordel havregryns-massen over rabarberne.

10.

Sæt fadet på bageristen midt i ovnen. Bag rabarbercrumblen i 22 minutter, eller til rabarberne er bløde, og crumblen (toppen af kagen) er sprød.

Næringsindhold per portion

Energi: 1122 kJ / 268 kcal

Protein: 5 %

Kulhydrat: 53 %

Fedt: 43 %

Heraf mættet fedt: 6,9 g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Rabarber, sådan ordner du dem

Rabarber, sådan ordner du dem

Smør, sådan laver du det blødt

Smør, sådan laver du det blødt

Inspiration

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 65 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 45 min