- >
- Opskrifter>
- Sæson>
- Højtider>
- Nytår>
- Sangria a la GoCook
Sangria a la GoCook
Samlet tid: 60 min.
Arbejdstid: 60 min.
Sværhedsgrad: Nem
Sangria er oprindeligt en drik fra Spanien, som indeholder alkohol. GoCook har her lavet en alkoholfri udgave, så du kan drikke Sangria med dine forældre og dine venner.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til sangria a la gocook
Sukkersirup:
250 g. vand
250 g. sukker
Sangria a la GoCook:
8 dl. appelsinjuice
4 cl. hyldeblomstsaft
4 cl. tranebærsaft eller solbærsaft
1 citron
1 lime
1 appelsin
1 pose isterninger
Vand
Sukker
Appelsinjuice
Hyldeblomstsaft
Solbærsaft (koncentreret)
Citron
Lime
Appelsin
Isterning
Køkkenredskaber: til sangria a la gocook
1 centilitermål eller teske (1 cl. = 2 tsk.)
1 lille gryde
1 decilitermål
1 punchbowle eller stor skål
1 citruspresser
1 stor skarp kniv
1 skærebræt
4 vinglas
Teske
Lille gryde
Decilitermål
Stor røreskål
Citruspresser
Stor skarp kniv - kokkekniv
Skærebræt
Vinglas
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sukkersirup:
3.
Hæld vand og sukker i en gryde, bring det i kog, og lad det koge ved svag varme, til det er blevet tykt, som en sirup. Rør i sukkerblandingen undervejs. Det tager cirka 10 minutter.
4.
Tjek, om siruppen har en sirups-agtig tykkelse ved at komme en teske af siruppen over på en tallerken. Hvis den er for tynd, skal den koge lidt længere. Hvis siruppen er for tyk, kan du komme lidt vand i den.
5.
Lad siruppen køle af.
Anretning:
6.
Hæld 4 centiliter af din hjemmelavede sirup, appelsinjuice, hyldeblomstsaft og tranebærsaft i en punchbowle.
7.
Pres saften fra en citron og en lime med en citruspresser, til du har 2 centiliter af hver. Hæld saften i bowlen, og rør det hele godt sammen. Se videoen.
8.
Skær en appelsin i halve skiver.
9.
Tilsæt appelsinskiver og isterninger, og servér i 4 flotte vinglas.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 795 kJ / 190 kcal
Protein: 3 %
Kulhydrat: 96 %
Fedt: 1 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer
Inspiration
Samlet tid: 90 min
Arbejdstid: 80 min
Samlet tid: 30 min
Arbejdstid: 30 min