1. >
  2. Opskrifter>
  3. Madpakker>
  4. Frokost og madpakker, øvrige>
  5. Hytteostsalat og brødstænger

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Hytteostsalat:

3.

Skyl bladselleri og æbler grundigt.

4.

Skær æblet over. Fjern kernehuset. Skær æble i små terninger og bladselleri i tynde skiver. Se videoen.

Skær æblet over. Fjern kernehuset. Udskær i terninger. Se videoen.

5.

Læg vindruerne i et dørslag, og skyl dem grundigt i koldt vand. Lad dem dryppe af.

6.

Skær vindruerne over på langs, og fjern stenene.

7.

Hak valnødderne.
Se videoen.
Hak valnødderne. Se videoen.
Hak valnødderne. Se videoen.

8.

Put hytteosten i en skål.

9.

Tilsæt bladselleri, æble, vindruer og valnødder. Rør rundt.

10.

Smag hytteostsalaten til med salt og peber. Se videoen.

11.

Put hytteosten i beholdere og husk en ske til madpakken.

Rugbrødsstænger:

12.

Skær rugbrødet i stænger på cirka 2 centimeter.

13.

Kom smør på en stegepande, og varm det op.

14.

Kom honning på stegepanden, og rør rundt.
Kom honning på stegepanden, og rør rundt.

15.

Tilsæt rugbrødsstængerne, og rist dem på alle sider, indtil de er sprøde.

16.

Tilsæt rugbrødsstængerne, og rist dem på alle sider, indtil de er sprøde.
Spis hytteostsalaten med ristede rugbrødsstænger.
Spis hytteostsalaten med ristede rugbrødsstænger.

Næringsindhold per portion

Energi: 2631 kJ / 626 kcal

Protein: 17 %

Kulhydrat: 49 %

Fedt: 34 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Æbler, skære i tern

Æbler, skære i tern

Nødder, hakke

Nødder, hakke

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Inspiration

Samlet tid: 40 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 16 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 26 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 50 min