
- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Tilbehør>
- Dip, dressinger og sovs>
- Grøntsagsstave med dip
Grøntsagsstave med dip
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem

Snacksulten? Så skær dine yndlingsgrøntsager i stave, og spis dem en lækker dip til.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til grøntsagsstave med dip
Thousand-island dressing:
½ fed hvidløg
3 dl. yoghurt naturel
4 spsk. ketchup
1 tsk. paprika
1 knivspids salt
Grøntstave:
2-3 gulerødder
1 kinaradise
1 glasskål

Hvidløg

Yoghurt naturel

Tomatketchup

Paprika

Salt

Gulerod

Kinaradise

Glaskål
Køkkenredskaber til grøntsagsstave med dip
1 decilitermål
1 spiseske
1 teske
1 lille skål
1 tyndskræller

Decilitermål

Spiseske

Teske

Lille skål

Tyndskræller
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Sådan laver du opskriften
3.
Tag et skærebræt og en kniv frem. Pil hvidløg, og hak det meget fint. Se videoen.
4.
Tag en lille skål og en ske frem. Kom hvidløg, yoghurt, ketchup og paprika i skålen. Rør det sammen.
5.
Smag dippen til med salt. Se videoen.
6.
Skræl gulerødderne og kinaradisen. Skær begge dele i stave.
7.
Skær toppen af glaskålen, og skær glaskålen i stave. Se videoen.
8.
Server grøntsagsstavene med en lille skål dip til.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 1821 kJ / 435 kcal
Protein: 19 %
Kulhydrat: 54 %
Fedt: 27 %
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer