Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Tag et skærebræt og en kniv frem. Pil hvidløg, og hak det meget fint. Se videoen.

4.

Tag en lille skål og en ske frem. Kom hvidløg, yoghurt, ketchup og paprika i skålen. Rør det sammen.

5.

Smag dippen til med salt. Se videoen.

6.

Skræl gulerødderne og kinaradisen. Skær begge dele i stave.

7.

Skær toppen af glaskålen, og skær glaskålen i stave. Se videoen.

8.

Server grøntsagsstavene med en lille skål dip til.

Næringsindhold per portion

Energi: 1821 kJ / 435 kcal

Protein: 19 %

Kulhydrat: 54 %

Fedt: 27 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Hvidløg, hakke

Hvidløg, hakke

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Måleenheder, spiseske, teske, knivspids

Film 16 - Sådan skærer du et glaskål

Film 16 - Sådan skærer du et glaskål

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min