Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Vaffel-dej:

3.

Skyl broccolien, og skær hovederne og stokken i mindre stykker. Se videoen.

4.

Kom broccoli og mælk i blenderen, og blend det til en ensartet masse. Se videoen.

5.

Slå et æg ud i et glas og tjek for skaller, og kom det op i blenderen. Fortsæt på samme måde med de andre æg. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.

Slå et æg ud i et glas og tjek for skaller, og kom det op i blenderen. Fortsæt på samme måde med det andet æg. Vask hænder, når du har rørt ved rå æg. Se videoen.

6.

Tilsæt grahamsmel, hvedemel, salt og bagepulver, og blend det hele til en ensartet masse.

Bag vaflerne:

7.

Tænd vaffeljernet. Når det er varmt, så pensl det med olie.

8.

Kom cirka en deciliter af dejen på midten af vaffeljernet. Lad dejen selv flyde ud, til der er cirka 1 centimeter til kanten, og luk jernet forsigtigt.

9.

Bag vaflen i jernet et par minutter, til den er gylden og sprød, og tag den af vaffeljernet med en gaffel.

10.

Fortsæt sådan med de næste vafler.

Næringsindhold per portion

Energi: 1607 kJ / 384 kcal

Protein: 17 %

Kulhydrat: 50 %

Fedt: 30 %

Kostfibre: 2 %

Kokkeskolevideoer

Broccoli, ordne og rense

Broccoli, ordne og rense

Blender, sådan bruger du den

Blender, sådan bruger du den

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 10 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 45 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 32 min