Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Hæld ærterne i en skål og lad dem tø op i køleskabet. Du kan også hælde dem i en skål og hælde varmt vand over fra en elkedel. Lad ærterne stå i 5 minutter.

4.

Hæld ærterne i en foodprocessor eller en blender og hak/blend dem. Du kan også bruge en stavblender.
 

5.

Kom ærterne i en skål. Kom yoghurt, salt og peber i skålen. Bland.

6.

Smag ærtecremen til med salt og peber.
Smag ærtedippen til med salt og peber.
Smag ærtedippen til med salt og peber.

7.

Skyl forårsløget og skær rod og top af. Skær forårsløget i tynde ringe og drys dem over ærtecremen. Se videoen.

Skyl forårsløget og skær rod og top af. Skær forårsløget i tynde ringe og drys dem over ærtecremen. Se videoen.

Skyl forårsløget og skær rod og top af. Skær forårsløget i tynde ringe og drys det over ærtedippen. Se videoen.

8.

Eventuelt: Skyl chilien, og skær den over på langs. Fjern kernerne og de hvide sidevægge fra chilien. Hak chili meget fint, og kom den over ærtecremen. Se videoen.

Eventuelt: Skyl chilien, og skær den over på langs. Fjern kernerne og de hvide sidevægge fra chilien. Hak chili meget fint, og kom den over ærtecremen. Se videoen.

Eventuelt: Skyl chilien, og skær den over på langs. Fjern kernerne og de hvide sidevægge fra chilien. Hak chili meget fint, og kom den over ærtecremen. Se videoen.

Næringsindhold per portion

Energi: 152 kJ / 36 kcal

Protein: 28 %

Kulhydrat: 48 %

Fedt: 24 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Forårsløg, skære

Forårsløg, skære

Chili, skære og smage

Chili, skære og smage

Inspiration

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 42 min

Samlet tid: 45 min

Arbejdstid: 10 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min