1. >
  2. Opskrifter>
  3. Aftensmad>
  4. Tilbehør og forret>
  5. Salater>
  6. Grønkålssalat med kakifrugt

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Grønkålssalat med kakifrugt og fennikel:

3.

Skyl grønkålen grundigt og træk den af stokken. Hak den fint, og kom den op i en salatskål. Se videoen.

4.

Vask kakifrugten, og skær den over på midten. Skær den derefter i skiver. Kom den i serveringsskålen. Se videoen.

5.

Vask fenniklen. Skær fenniklen i meget tynde strimler med et mandolinjern. Se videoen.

6.

Kom fennikel-skiverne op i serveringsskålen, og bland salaten godt sammen.

7.

Fjern stenene i dadlerne. Skær dadlerne i små tern. Kom dem på salaten.

8.

Estragon kan udelades: Skyl estragonen, og tør den af i et viskestykke. Pluk den i små stykker, og drys den på salaten. Se videoen.

Olie-eddike-dressing:

9.

Kom olie, eddike, honning, peber og salt i en lille skål, og pisk dem godt sammen med en gaffel. Hæld dressingen over den færdige salat, og bland salaten.

10.

Salaten kan sagtens trække en times tid i køleskabet, hvis du har tid til det. Mums!

Næringsindhold per portion

Energi: 167 kJ / 40 kcal

Protein: 12 %

Kulhydrat: 65 %

Fedt: 7 %

Kostfibre: 25 %

Kokkeskolevideoer

Grønkål, ordne

Grønkål, ordne

Sharon og kaki

Sharon og kaki

Fennikel, ordne

Fennikel, ordne

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 63 min