1. >
  2. Opskrifter>
  3. Råvarer>
  4. Fisk og skaldyr>
  5. Fiskefrikadeller på spyd

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Fiskefrikadeller:

3.

Form små runde fiskefrikadeller af fiskefarsen med to skeer. Læg dem på en tallerken. Vask hænder, når du har rørt ved råt fisk.

4.

Kom olie på en stor stegepande. Varm den op til middel varme. Steg fiskefrikadellerne 3-4 minutter på den ene side. Vend dem og steg dem 3-4 minutter på den anden side, eller til de er lysebrune og gennemstegte. Læg de færdige frikadeller på en tallerken.

Saml spyd:

5.

Skyl cherrytomater og peberfrugt. Skær peberfrugterne i firkanter på cirka 2 x 2 centimeter. Se videoen.

6.

Klip eventuelt træspyddene i en længde, så de passer til madkassen.

7.

Fordel fiskefrikadeller, tomater og peberfrugttern på træspydene.

Næringsindhold per portion

Energi: 640 kJ / 153 kcal

Protein: 14 %

Kulhydrat: 43 %

Fedt: 44 %

Heraf mættet fedt: 1,7 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Peberfrugt, tern

Peberfrugt, tern

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 40 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min