
- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Fisk og skaldyr>
- Fiskefrikadeller på spyd
Fiskefrikadeller på spyd
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Medium

Mini-fiskedeller stoppet på et spyd. Det er da cute. Og så slipper man for fedtede fingre, hvis de kommer med i madpakken. Tip: du kan også lave din egen fiskefars.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til fiskefrikadeller på spyd
Fiskefrikadeller på spyd:
1 pk. fiskefars
1 ½ pk. fiskefars
½ pk. fiskefars
½ spsk. olie
1 spsk. olie
12 cherrytomater
18 cherrytomater
6 cherrytomater
2 grønne peberfrugter
3 grønne peberfrugter
1 grøn peberfrugt

Fiskefars

Olie - smagsneutral

Cherrytomat

Peberfrugt
Køkkenredskaber til fiskefrikadeller på spyd
3 spiseskeer
1 tallerken
1 stor skarp kniv
1 skærebræt
1 paletkniv
1 stegepande
4-6 træspyd
6-8 træspyd
2-4 træspyd

Spiseske

Middagstallerken

Stor skarp kniv - kokkekniv

Skærebræt

Paletkniv

Stegepande

Træspyd - bambusspyd
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Fiskefrikadeller:
3.
Form små runde fiskefrikadeller af fiskefarsen med to skeer. Læg dem på en tallerken. Vask hænder, når du har rørt ved råt fisk.
4.
Kom olie på en stor stegepande. Varm den op til middel varme. Steg fiskefrikadellerne 3-4 minutter på den ene side. Vend dem og steg dem 3-4 minutter på den anden side, eller til de er lysebrune og gennemstegte. Læg de færdige frikadeller på en tallerken.
Saml spyd:
5.
Skyl cherrytomater og peberfrugt. Skær peberfrugterne i firkanter på cirka 2 x 2 centimeter. Se videoen.
6.
Klip eventuelt træspyddene i en længde, så de passer til madkassen.
7.
Fordel fiskefrikadeller, tomater og peberfrugttern på træspydene.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 640 kJ / 153 kcal
Protein: 14 %
Kulhydrat: 43 %
Fedt: 44 %
Heraf mættet fedt: 1,7 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer