1. >
  2. Opskrifter>
  3. Råvarer>
  4. Fisk og skaldyr>
  5. Fiskefrikadeller på spyd

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Fiskefrikadeller:

3.

Form små runde fiskefrikadeller af fiskefarsen med to skeer. Læg dem på en tallerken.

4.

Kom olie på en stor stegepande. Varm den op til middel varme. Steg fiskefrikadellerne 3-4 minutter på den ene side. Vend dem og steg dem 3-4 minutter på den anden side, eller til de er lysebrune og gennemstegte. Læg de færdige frikadeller på en tallerken.

Saml spyd:

5.

Skyl cherrytomater og peberfrugt. Skær peberfrugterne i firkanter på cirka 2 x 2 centimeter. Se videoen.

6.

Klip eventuelt træspyddene i en længde, så de passer til madkassen.

7.

Fordel fiskefrikadeller, tomater og peberfrugttern på træspydene.

Næringsindhold per portion

Energi: 640 kJ / 153 kcal

Protein: 14 %

Kulhydrat: 43 %

Fedt: 44 %

Heraf mættet fedt: 1,7 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Peberfrugt, tern

Peberfrugt, tern

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min