Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Bland hvedemel, kokosmel, sukker og hjortetaksalt i en skål.

4.

Skær smørret i mindre stykker. Smuldr smørret i melblandingen med fingrene.

5.

Saml dejen med hænderne til en ensartet dej.

6.

Tænd ovnen på 190 grader varmluft.

7.

Skær dejen i 3 dele og tril dem til 3 pølser med en diameter på 2 centimeter.

8.

Kom dej-pølserne på en bageplade med bagepapir og tryk dem flade. De skal være cirka 5 centimeter brede og 2-3 millimeter høje.

9.

Bag fedtebrødene i cirka 8-12 minutter.

10.

Rom-glasur: Kom flormelis i en lille skål.

11.

Hæld romessens og vand i flormelissen, og rør det grundigt sammen med en ske. Glasuren må ikke være for tynd.

12.

Fordel en tynd stribe glasur på fedtebrødene, mens de er lune. Brug en ske til at fordele glasuren, så der er en tyk stribe på midten med cirka ½ centimeter til kanten af fedtebrødet.

13.

Skær fedtebrødene i skrå stykker på cirka 2 centimeter, mens de stadig er lune.

14.

Læg stykkerne på en rist, og lad dem køle af.

Næringsindhold per portion

Energi: 444 kJ / 106 kcal

Protein: 3 %

Kulhydrat: 43 %

Fedt: 54 %

Heraf mættet fedt: 4,5 g.

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 200 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min