Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Is med kirsebærsovs:

3.

Hæld piskefløden op i en stor skål, og pisk den til en letpisket flødeskum med elpisker. Se videoen.

4.

Hæld den kondenserede mælk op i en skål, og tilsæt vaniljesukker. Pisk massen sammen.

5.

Vend forsigtigt den kondenserede mælk sammen med flødeskummet med en dejskraber, indtil massen er ensartet.

6.

Hæld den færdige ismasse ned i en plastikbøtte.

7.

Hæld kirsebærsovsen over ismassen, og brug en ske til at røre det ganske lidt sammen. Rør endelig ikke for meget rundt!

8.

Hak eventuelt de brændte mandler groft, og drys dem over isen.

9.

Sæt låg på plastikbøtten, og sæt den i fryseren i minimum 6 timer.

Næringsindhold per portion

Energi: 2054 kJ / 491 kcal

Protein: 5 %

Kulhydrat: 39 %

Fedt: 56 %

Heraf mættet fedt: 16 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Flødeskum, piske

Flødeskum, piske

Inspiration

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 740 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min