1. >
  2. Opskrifter>
  3. Aftensmad>
  4. Hovedretter>
  5. Måltidssalater>
  6. Couscoussalat med tørrede frugter og nødder

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Kom vand i en gryde, læg låg på, og bring vandet i kog. Læs på pakken, hvordan du tilbereder couscous.

4.

Kom salt og couscous i gryden.

5.

Fjern gryden fra kogepladen, og læg låg på gryden. Lad gryden stå i 5 minutter.

6.

Skyl agurken, og skær den i små tern.

7.

Skyl æblet, fjern kernehuset, og skær æblet i små tern.
Skyl æblerne, fjern kernehusene, og skær æblerne i små tern.

8.

Skær de tørrede abrikoser i små tern.

9.

Hak mandlerne groft. Se videoen.

10.

Kom koldt vand i en skål og skyl mynten i vandet. Lad mynten dryppe af på et rent viskestykke. Hak mynten groft. Se videoen.

11.

Kom couscous, agurke-tern, æble-term, abrikos-tern, hakkede mandler og mynte op i en stor skål, og bland det sammen.

12.

Smag salaten til med salt og peber. Du kan servere salaten både varm og kold. Velbekomme!

Næringsindhold per portion

Energi: 1620 kJ / 386 kcal

Protein: 15 %

Kulhydrat: 70 %

Fedt: 15 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Nødder, hakke

Nødder, hakke

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 10 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 68 min