![](/assets/images/menu-bg.jpg?width=1920&mode=crop&quality=80)
- >
- Opskrifter>
- Råvarer>
- Kød>
- Fjerkræ>
- Clubsandwich
Clubsandwich
Samlet tid: 30 min.
Arbejdstid: 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
![Clubsandwich](/remote.axd/tv.samvirke.dk/64968577/87578472/e36f94fa4158b3e5d1f5983269ea234c/1920x/thumbnail-9.jpg?width=1920&heightratio=0.6666666666666666666666666667&mode=crop&quality=80)
Som på café! Lækker, lækker, clubsandwich med kylle, sprød bacon og karry-dressing. Vi giver dig en prof opskrift på en episk club sandwich, der tilmed er hurtig at lave!
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til clubsandwich
Clubsandwich:
8 skiver bacon
12 skiver bacon
4 skiver bacon
2 spsk. olie
3 spsk. olie
1 tsk. smør
1 ½ tsk. smør
1 tsk. karry
1 ½ tsk. karry
½ tsk. karry
2 kyllingebryster
3 kyllingebryster
1 kyllingebryst
1 tsk. salt
1 ½ tsk. salt
½ tsk. salt
1 knivspids peber
1 tsk. peber
½ iceberg salathoved
¾ iceberg salathoved
¼ iceberg salathoved
4 tomater
6 tomater
2 tomater
½ agurk
¾ agurk
¼ agurk
1 avocado
1 ½ avocado
½ avocado
8 skiver sandwichbrød
12 skiver sandwichbrød
4 skiver sandwichbrød
Dressing:
4 spsk. cremefraiche
6 spsk. cremefraiche
2 spsk. cremefraiche
1 spsk. mayonnaise
1 ½ spsk. mayonnaise
½ spsk. mayonnaise
1 tsk. sennep
1 ½ tsk. sennep
½ tsk. sennep
1 tsk. karry
1 ½ tsk. karry
½ tsk. karry
½ tsk. salt
1 tsk. salt
1 knivspids salt
1 knivspids peber
½ tsk. peber
1 syltet agurk
1 ½ syltet agurk
½ syltet agurk
![](/media/33gdrx3z/fdb-bacon_6.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Bacon
![](/media/go0fueac/olie-smagsneutral-3000-px-3.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Olie - smagsneutral
![](/media/vvvboyyi/smoer-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Smør
![](/media/sjeegxpn/fdb_-karry_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Karry
![](/media/cbinulxe/fdb-kyllingebryst.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Kyllingebryst
![](/media/ksskkl1i/salt-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Salt
![](/media/t0qhiy5e/pebber_stcdt-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Peber
![](/media/1ykngany/iceberg_salat-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Icebergsalat
![](/media/kjtixvwa/tomater-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Tomat
![](/media/zjjdpqdc/agurk.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Agurk
![](/media/mw1boda3/avokado.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Avocado
![](/media/b5liksls/toastbroed_fuldkorn-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Toastbrød (fuldkorn)
![](/media/athbfjvf/creme_fraiche-800px_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Creme fraiche
![](/media/uvlooxlb/majonaise-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Mayonnaise
![](/media/qbjg2hhb/sennep-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Sennep
![](/media/wt0nax02/fdb-drue_agurk_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Syltet agurk
Køkkenredskaber til clubsandwich
1 spiseske
1 teske
1 stegepande
1 paletkniv
1 tallerken
2 skærebrætter
2 store skarpe knive
Brødrister
1 lille skål
![](/media/3dznadpq/spiseske-måleske-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Spiseske
![](/media/jdubdacj/teske-som-måleske-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Teske
![](/media/q4kbwss4/stegepande-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stegepande
![](/media/ghag2swr/palet-eller-paletkniv-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Paletkniv
![](/media/kp5m4w3q/tallerken.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Middagstallerken
![](/media/svymhann/skærebræt-træ-og-plast-3000-px-2.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Skærebræt
![](/media/b3khocnu/stor-kniv-eller-kokkekniv-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stor skarp kniv - kokkekniv
![](/media/wg4lxmyq/fdb-redskaber15.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Brødrister
![](/media/oeghjqd5/lille-røreskål-3000-px-3.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Lille røreskål
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Fyld:
3.
Varm en stegepande op til høj varme. Læg baconstykkerne på, og steg dem, til de er sprøde. Tag dem af, og læg dem på en tallerken.
4.
Varm olie og smør op til høj varme på stegepanden. Drys karry på panden, og lad det bruse af. Start med at brune kødet på hver side, og krydr med salt og peber. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød. Lad så kødet stege færdigt. Det skal have cirka 20 minutter i alt. Læg det færdige kyllingekød på en tallerken, og skær en skive for at se om det er færdigstegt. Se videoen.
5.
Skyl det halve icebergsalat-hoved. Snit det fint.
Skyl icebergsalat-hovedet. Snit det fint.
Skyl det kvarte icebergsalat-hoved. Snit det fint.
6.
Skyl tomater og agurk. Skær tomater og agurk i skiver.
7.
Halvér avocadoen, tag stenen ud og skær kødet i skiver. Se videoen.
Halvér avocadoerne, tag stenen ud og skær kødet i skiver. Se videoen.
8.
Rist sandwichbrødene 1 minut på hver side en tør pande eller i en brødrister.
Rist sandwichbrødene 1 minut på hver side på en tør pande eller i en brødrister.
Rist sandwichbrødene 1 minut på hver side på en tør pande eller i en brødrister.
Dressing:
9.
Dressing: Kom cremefraiche, mayonnaise, karry, salt og peber op i en lille skål.
10.
Skær den syltede agurk i fine små stykker. Kom dem op i skålen. Rør rundt. Smag dressingen til med salt og peber.
Skær de syltede agurker i fine små stykker. Kom dem op i skålen. Rør rundt. Smag dressingen til med salt og peber.
Saml sandwich:
11.
Skær kyllingekødet i skiver.
12.
Kom dressing på sandwichbrødene. Kom salat, kyllingestykker, tomater, agurk, avocado og bacon på halvdelen af sandwichbrødene. Afslut med at komme en skive sandwichbrød ovenpå. Skær dine sandwich over så de danner en trekant.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 2402 kJ / 574 kcal
Protein: 18 %
Kulhydrat: 40 %
Fedt: 42 %
Heraf mættet fedt: 5,4 g.
Kostfibre: 0 %
Kokkeskolevideoer