1. >
  2. Opskrifter>
  3. Råvarer>
  4. Bælgfrugter>
  5. Bønnesalat med tomater

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Skyl tomaterne, og lad dem tørre på et rent viskestykke.

4.

Kom vand og salt i en mellemstor gryde, og læg låg på. Tænd for kogepladen, og bring vandet i kog.

5.

Kom de grønne bønner i vandet, og lad dem koge i cirka 3 minutter.

6.

Sæt et dørslag i køkkenvasken. Hæld de kogte bønner ned i dørslaget, og lad dem dryppe af.

7.

Skær cherrytomaterne over i halve.

8.

Læg bønner og tomater i en skål.
Læg bønner og tomater i en mellem skål.

9.

Dressing: Pil hvidløget, og hak det meget fint. Se videoen.

10.

Kom hvidløg, honning, sennep, eddike, olie, salt og peber i en skål. Rør det sammen.

11.

Hæld dressingen over bønnerne og tomaterne, og vend forsigtigt salaten rundt.

Næringsindhold per portion

Energi: 1137 kJ / 270 kcal

Protein: 9 %

Kulhydrat: 53 %

Fedt: 38 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Hvidløg, hakke

Hvidløg, hakke

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min