Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Bagte edamamebønner:

3.

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

4.

Kom edamamebønnerne i en si. Skyl dem. Tør dem grundigt i et rent viskestykke.

5.

Tag en stor frysepose. Kom bønner, olie og salt og evt. karry i posen. Vend bønnerne godt rundt, så de er dækkede af olie og krydderier.

6.

Kom bagepapir på en bageplade. Fordel bønnerne på bagepladen. De skal ligge i et lag og med afstand.

7.

Bag bønnefritterne i 10 minutter. Vend bønnefritterne med en spatel eller en grydeske.

8.

Bag edamamebønner i yderligere 10 minutter, til de er let gyldne.

9.

Server dem lune, drys dem ovenpå salat eller server som tilbehør til din aftensmad. Mums!

Næringsindhold per portion

Energi: 504 kJ / 120 kcal

Protein: 31 %

Kulhydrat: 35 %

Fedt: 31 %

Kostfibre: 15 %

Inspiration

Samlet tid: 25 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min