![](/assets/images/menu-bg.jpg?width=1920&mode=crop&quality=80)
- >
- Opskrifter>
- Aftensmad>
- Tilbehør>
- Bagte edamamebønner
Bagte edamamebønner i ovn
Samlet tid: 25 min.
Arbejdstid: 5 min.
Sværhedsgrad: Nem
![](/media/gtolc03k/bagte-edamamebønner-5000-px.jpg?width=1920&heightratio=0.6666666666666666666666666667&mode=crop&quality=80)
Opskriften på magiske bønner! Disse edamamebønner er bagt i ovnen til perfektion, og de giver dig en snackoplevelse ud over det sædvanlige. Skallerne bliver sprøde, mens indmaden stadig er cremet. Endnu ikke overbevist? Så prøv med revet parmesan i stedet for karry. Et hurtigt grønt fix!
Tip: Du kan også bage edamamebønnerne i en airfryer i 10 minutter ved 200 grader. Ryst beholderen undervejs.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Du skal bruge
Ingredienser til bagte edamamebønner
Ingredienser
300 g edamamebønner (frosne)
1 spsk. olivenolie
½ tsk. salt
Evt. 1 spsk. karry
![](/media/h0dlggto/edamameboenner-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Edamamebønner - sojabønner
![](/media/y1dgtqfz/olivenolie-800px_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Olivenolie
![](/media/ksskkl1i/salt-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Salt
![](/media/sjeegxpn/fdb_-karry_0.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Karry
Køkkenredskaber til bagte edamamebønner
1 bageplade
Bagepapir
1 spatel
1 si
1 teske
1 stor frysepose
1 bagerist
1 rent viskestykke
![](/media/mbzbf01x/fdb-redskaber24.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Bageplade
![](/media/dhqpgi3w/fdb-redskaber57.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Bagepapir
![](/media/1l0lpwb0/spatel.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Spatel
![](/media/l1ia4aev/si-sigte.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Si
![](/media/jdubdacj/teske-som-måleske-3000-px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Teske
![](/media/m5kdspa2/stor-røreskål-3000-px-3.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Stor røreskål
![](/media/3ujb1x0p/bagerist-09-800px.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Bagerist
![](/media/wrfjgdrm/viskestykke.jpg?width=1920&heightratio=1&bgcolor=ffffff&quality=80)
Viskestykke
Sådan gør du
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Lad os komme igang
1.
Vask hænder.
Se videoen.2.
Find ingredienser frem.
Bagte edamamebønner:
3.
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
4.
Kom edamamebønnerne i en si, og skyl dem. Tør dem grundigt i et rent viskestykke.
5.
Tag en stor frysepose. Kom bønner, olie og salt og eventuelt karry i posen. Vend bønnerne godt rundt, så de er dækket af olie og krydderier.
6.
Kom bagepapir på en bageplade. Fordel bønnerne på bagepladen. De skal ligge i ét lag og med afstand imellem.
7.
Bag bønnefritterne i 10 minutter. Vend bønnefritterne med en spatel eller en grydeske.
8.
Bag edamamebønnerne i yderligere 10 minutter, til de er let gyldne.
9.
Server dem lune, drys dem over en salat, eller server dem som tilbehør til din aftensmad.
Åbn trin-for-trin-visning
Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.
Næringsindhold per portion
Energi: 412 kJ / 98 kcal
Protein: 25 %
Kulhydrat: 25 %
Fedt: 46 %
Heraf mættet fedt: 2,3 g
Kostfibre: 4 %