1. >
  2. Opskrifter>
  3. Madpakker>
  4. Frokostsalater>
  5. Salat med gulerodstop

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Salat med gulerodstop:

3.

Skær bunden af hjertesalaten.

4.

Kom vand i en stor skål, og vask hjertesalaten grundigt. Se videoen.

5.

Tør hjertesalat med et rent viskestykke.

6.

Snit hjertesalaten fint, og kom den op i en serveringsskål.

7.

Vask agurken, og skær den i tern. Kom den i serveringsskålen.

8.

Vask tomaterne, og skær dem i tern. Kom dem op i serveringsskålen. Se videoen.

9.

Vask gulerodstoppen. Pluk bladene og kom dem ovenpå salaten.

10.

Server salaten med den dressing, du bedst kan lide.

Næringsindhold per portion

Energi: 167 kJ / 40 kcal

Protein: 12 %

Kulhydrat: 65 %

Fedt: 7 %

Kostfibre: 16 %

Kokkeskolevideoer

Salat, skylle

Salat, skylle

Tomat, hakke

Tomat, hakke

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 52 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 10 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min