Sommerhvidkål

Sommerhvidkål er i sæson om sommeren. Vinterhvidkålen er den, vi kalder hvidkål i daglig tale.
Sommerhvidkålen er lysegrøn og er på størrelse med en håndbold. Bladenes lag ligger tættere end i hvidkålens, og smagen er mindre kraftig af kålsmag end i hvidkålen. Snit kålen fint i strimler.
Du kan spise sommerhvidkål rå, kogt og stegt. Smagen er let bitter, når den er rå og sød, når den er kogt eller stegt.
Du kan bruge den i coleslaw og andre salater, i wok og stuves.

Smag: let bitter

Holdbarhed

7 dage på bordet

Opbevaring

Sommerhvidkål skal opbevares i køleskabet. Det kan opbevares i fryseren hvis det snittes og blancheres først.

Retter med sommerhvidkål

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 100 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min