Smør

Smør er et mejeriprodukt. Smør har en gullig farve og en mild lidt salt smag. Smør er hårdt når du tager det ud af køleskabet, men bliver blødt efetr ½ time på køkkenbrodet. Du kan smøre smør på et stykke brød.

Smør kan du også bruge, når du bager kokoskage og muffins.

Holdbarhed

4 måneder i fryseren

2 måneder i køleskabet (Uåbnet)

1 måned i køleskabet (Åbnet)

Opbevaring

Opbevar smør i køleskabet. Lad smørret blive i den emballge den er købt i, eller kom den i en bøtte med låg. Stil ikke smør i direkte sollys.  Du kan komme smør i fryseren. 

Retter med smør

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 90 min

Samlet tid: 75 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 20 min

Arbejdstid: 20 min