Rugbrød

Rugbrød kan både være mørkt og lyst og være med eller uden hele kerner. Spis rugbrød med pålæg eller lav rugbrød til croutoner som tilbehør til grønærtesuppe, andre supper eller desserter

Holdbarhed

6 måneder i fryseren

7 dage på hylden

10 dage i køleskabet

Opbevaring

Opbevar rugbrød tørt i et køkkenskab. Her kan det holde sig i cirka 7 dage. I køleskabet kan det holde sig lidt længere, men det bliver mere tørt og hårdt. Rør kun ved de skiver du skal bruge. Du kan også komme rugbrød i fryseren, her kan det holde sig i maksimum 6 måneder. Hvis du selv bager rugbrød, skal du lade brødet køle af, før du pakker det ind.

Retter med rugbrød

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 110 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 15 min