Rødkål

Rødkål er en grøntsag. Et rødkål har form som et hoved på størrelse med en håndbold. Rødkål består af mange violette og lilla blade. Du kan spise rødkål råt i en rødkålssalat. Det smager lidt bittert og stærkt. Du kan også koge rødkål til hjemmelavet rødkål. Det smager lidt sødt. 

Smag som kogt: Sødt.

Holdbarhed

8 måneder i fryseren

3 uger i køleskabet

Opbevaring

Opbevar rødkål i køleskabet. Her kan den holde sig i lang tid. Helt op til 3 uger. Du kan komme rødkål i fryseren, men først skal den blancheres. Snit kålen, og kog den i 2 minutter. Kom koldt vand på, lad kålen dryppe af, og læg kålen i en frysepose. Nu er den klar til at komme i fryseren. Kål, der har været i fryseren, kan du bruge i gryderetter og i supper. 

Retter med rødkål

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 120 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 45 min

Arbejdstid: 60 min