Piskefløde

Piskefløde er et mejeriprodukt. Piskefløde ligner tyk mælk og har en fed smag. Brug piskefløde til at piske flødeskum. Se videoen, hvor Micki Cheng viser, hvordan du pisker flødeskum.
Du kan bruge flødeskum i en kop varm kakao eller som pynt på kager.

Holdbarhed

4 måneder i fryseren (Uåbnet)

6 dage i køleskabet (Uåbnet)

3 dage i køleskabet (Åbnet)

Opbevaring

Opbevar piskefløde i køleskabet. En åben piskefløde kan holde sig i 4-5 dage. Læs på kartonen, hvor længe den kan holde sig, når den er uåbnet. Du kan også komme piskefløde i fryseren. Så kan den holde sig i 4 måneder. Piskefløde, der har været i fryseren, kan du ikke piske til flødeskum. Du kan piske fløden til skum, inden du kommer den i fryseren. Tø frossen piskefløde eller flødeskum op i køleskabet. Hvis flødeskummet er faldet lidt sammen, kan du forsigtigt piske det op igen.

Retter med piskefløde

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 240 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 90 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min