Laks (røget)

Røget laks er laks, som er røget ved cirka 21 grader i et døgn. Røget laks har en mild smag. Når du køber røget laks i supermarkedet, er den ofte skåret i tynde skiver. Du kan også købe tynde skiver af gravad laks. Det betyder, at kødet er saltet i stedet for søget. Du kan for eksempel bruge røget laks i Mathias' japanske sushi eller komme det på et stykke nybagt franskbrød. Find opskriften på sushi her på gocook.dk.

Holdbarhed

3 dage i køleskabet

3 måneder i fryseren

Opbevaring

Opbevar røget laks i køleskabet eller fryseren.

Retter med laks (røget)

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 150 min

Arbejdstid: 120 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 150 min

Arbejdstid: 80 min