Laks (filet)

Laksefilet er en fiskefilet af laks. Kødet er orange og har en fed og fyldig smag. Du kan købe friske eller frosne laksefileter. Frossen laks skal tø op i køleskabet inden du tilbereder det. Bug for eksempel laksefilet i lasagne med pesto og tomat eller til ovnbagt laks med rodfrugter. Find opskrifterne her på gocook.dk.

Holdbarhed

3 måneder i fryseren

1 dag i køleskabet

Opbevaring

Opbevar laks i køleskabet eller i fryseren. Brug fersk fisk samme dag som du har købt den. I fryseren kan laks holde sig i op til 3 måneder. Når du skal tø frossen fisk op, skal du gøre det i køleskabet. 

Retter med laks (filet)

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 70 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 80 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 120 min