1. >
  2. Leksikon >
  3. Fisk, skaldyr og bløddyr >
  4. Fisk >
  5. Laks (filet)

Laks (filet)

Laksefilet er en fiskefilet af laks. Kødet er orange og har en fed og fyldig smag. Du kan købe friske eller frosne laksefileter. Frossen laks skal tø op i køleskabet inden du tilbereder det. Bug for eksempel laksefilet i lasagne med pesto og tomat eller til ovnbagt laks med rodfrugter. Find opskrifterne her på gocook.dk.

Holdbarhed

3 måneder i fryseren

1 dag i køleskabet

Opbevaring

Opbevar laks i køleskabet eller i fryseren. Brug fersk fisk samme dag som du har købt den. I fryseren kan laks holde sig i op til 3 måneder. Når du skal tø frossen fisk op, skal du gøre det i køleskabet. 

Retter med laks (filet)

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 80 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 40 min