Opbevar glasset eller kartonen med kirsebærsovs i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. Når du har åbnet glasset/kartonen, skal du stille det i køleskabet. Når sovsen har været varm, kan den holde sig 1 dag i køleskab.
![](/assets/images/menu-bg.jpg?width=1920&mode=crop&quality=80)
Kirsebærsovs er en tyk, sød sovs lavet af kirsebær. Lun kirsebærsovsen i en gryde, og brug til at hælde over risalamanden til jul. Sovsen skal ikke koge. Find opskriften på hjemmelavet risalamande her på gocook.dk.
1 år på hylden (Uåbnet)
1 uge i køleskabet (Åbnet)
Opbevar glasset eller kartonen med kirsebærsovs i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. Når du har åbnet glasset/kartonen, skal du stille det i køleskabet. Når sovsen har været varm, kan den holde sig 1 dag i køleskab.