Hvedemel

Hvedemel er hvedekerner, der er malet til mel. Hvedemel er hvidt og har en mild smag. Hvedemel kan du bruge, når du bager bradepandekage og krydderkage.  

Holdbarhed

11 måneder på hylden

Opbevaring

Opbevar hvedemel tørt og mørkt, for eksmepel i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. Her kan det holde sig i op til 1 år. Opbevar ikke hvedemel i direkte sollys.

Retter med hvedemel

Tre slags småkager af én dej

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 50 min

Chokoladeroulade med mælkestænger

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min

Porretærte

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 45 min

Gratin med broccoli og gulerødder

Sværhedsgrad: Svær

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 30 min