1. >
  2. Opskrifter>
  3. Morgenmad>
  4. Brunch>
  5. Bradepandekage med chokolade

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Tænd ovnen på 175 grader.

4.

Dej: Kom blødt smør, sukker og vaniljesukker i en stor skål. Se videoen.

5.

Pisk det hele sammen med en elpisker, til det er let og luftigt.

6.

Slå et æg ud i en kop, og kom det op i skålen. Pisk godt efter hvert æg, da dejen ellers vil skille. Fortsæt med at slå æggene ud et ad gangen, til du har rørt alle 6 æg ned i dejen. Se videoen.

7.

Sigt kakaopulver, hvedemel og bagepulver ned i dejen.

8.

Tag et skærebræt og en brødkniv. Hak chokoladen i mindre stykker.

9.

Bland kærnemælk, hakket chokolade og salt i dejen. Bland det hele sammen.

10.

Hæld dejen i en stor springform eller lille bradepande.

11.

Bag kagen i 50-60 minutter. Tag den ud, og lad den køle af, før du pynter den.
Se videoen.

12.

Glasur: Lav en tyk glasur af flormelis og vand. Hvis glasuren bliver for tyk til, at du kan bruge den, så tilsæt ganske lidt vand, indtil den er, som du vil have den.

13.

Fordel glasuren i flere små skåle. Rør ganske lidt af forskelligt frugtfarve ned i hver sin skål, så du får forskellige farver glasur.

14.

Tag en ske. Fordel den farvede glasur i klatter på kagen, så det bliver en flot kage med mange forskellige farver.

Næringsindhold per portion

Energi: 2131 kJ / 509 kcal

Protein: 6 %

Kulhydrat: 56 %

Fedt: 38 %

Heraf mættet fedt: 13 g

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Smør, sådan laver du det blødt

Smør, sådan laver du det blødt

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Kage, vurdér om den er bagt

Kage, vurdér om den er bagt

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min