Hvedemel

Hvedemel er hvedekerner, der er malet til mel. Hvedemel er hvidt og har en mild smag. Hvedemel kan du bruge, når du bager bradepandekage og krydderkage.  

Holdbarhed

11 måneder på hylden

Opbevaring

Opbevar hvedemel tørt og mørkt, for eksmepel i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. Her kan det holde sig i op til 1 år. Opbevar ikke hvedemel i direkte sollys.

Retter med hvedemel

Fladbrød med søde løg

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 63 min

Rodfrugtboller med havregryn

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 63 min

Sunde bananmuffins uden tilsat sukker

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 15 min

Mandelrand med abrikos

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 50 min