Hvedemel

Hvedemel er hvedekerner, der er malet til mel. Hvedemel er hvidt og har en mild smag. Hvedemel kan du bruge, når du bager bradepandekage og krydderkage.  

Holdbarhed

11 måneder på hylden

Opbevaring

Opbevar hvedemel tørt og mørkt, for eksmepel i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. Her kan det holde sig i op til 1 år. Opbevar ikke hvedemel i direkte sollys.

Retter med hvedemel

Vafler med broccoli og kylling

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 75 min.

Arbejdstid: 75 min.

Burger med bønnebøf

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 60 min.

Arbejdstid: 60 min.

Rødbedebøffer med quinoa

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 45 min.

Arbejdstid: 30 min.

Fastelavnsboller med marmelade

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 1 time 40 min.

Arbejdstid: 60 min.