Hakket oksekød

Hakket oksekød kommer fra koen. Det kan indeholde forskellige mængder af fedt. Jo mere fedt det indeholder, jo mere fedt smager det. Hakket kød skal du altid gennemstege.

Du kan for eksempel bruge hakket oksekød til at lave pastinakmos med kødsovs eller lasagne med kødsovs.

Holdbarhed

1 dag i køleskabet (Åbnet)

4 måneder i fryseren

Opbevaring

Opbevar hakket oksekød i køleskabet. Brug det samme dag, som du har købt det. Du kan også komme det i fryseren. Her kan det holde sig i op til 4 måneder. Kom det hakkede oksekød i fryseposer, inden du kommer det i fryseren. Når du skal tø frossen oksekød op, skal du gøre det i køleskabet. 

Retter med hakket oksekød

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 80 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 150 min

Arbejdstid: 60 min