Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Pil og hak løg og hvidløg fint. Se videoen.

4.

Skyl og skræl gulerødder. Skær dem i små tern. Se videoen.
Skyl og skræl guleroden. Skær dem i små tern. Se videoen.

5.

Skyl bladselleri, og skær den i små tern.

6.

Varm olie op i en gryde til middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden, og svits dem i cirka 1 minut.

7.

Kom kød, oregano og paprika i gryden. Skru op på høj varme. Rør i kødet til det er brunet.

8.

Kom tomatpure i, og steg det af i cirka 1 minut.

9.

Kom gulerødder og bladselleri i, og steg videre i 2 minutter.

10.

Kom hakkede tomater og eddike i. Rør rundt. Smag til med salt og peber. Lad det simre ved lav varme i 10 minutter.

11.

Spaghetti: Kom vand og salt i en stor gryde. Tænd for middel varme og læg låg på. Når vandet koger, tilsætter du spaghettien. Læs på pakken, hvor lang tid den skal koge. Se videoen.

12.

Hæld vandet fra pastaen i et dørslag.

13.

Riv parmesanen på den fine side af rivejernet til du har cirka 4 spiseskefulde.
Riv parmesanen på den fine side af rivejernet til du har cirka 6 spiseskefulde.
Riv parmesanen på den fine side af rivejernet til du har cirka 2 spiseskefulde.

14.

Servér din kødsovs med pasta og revet parmesan.

Næringsindhold per portion

Energi: 3259 kJ / 779 kcal

Protein: 23 %

Kulhydrat: 51 %

Fedt: 26 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Løg, hakke

Løg, hakke

Gulerod, skære i tern

Gulerod, skære i tern

Pasta, koge

Pasta, koge

Inspiration

Samlet tid: 150 min

Arbejdstid: 0 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 22 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 0 min