1. >
  2. Leksikon>
  3. Kød og indmad>
  4. Fjerkræ>
  5. Hakket kyllingekød

Hakket kyllingekød

Hakket kyllingekød kommer fra høns. Det kan indeholde forskellige mængder fedt. Det kan for eksempel være 3-6% eller 7-10% fedt. Men der er generelt mindre fedt i kyllingekød end for eksempel i grisekød. Kødet smager meget mildt. Hakket kyllingekød skal altid gennemsteges. Det må altså ikke være rødt indeni, når det er færdigt.

Du kan bruge hakket kyllingekød til kyllingefrikadeller. Er du til krydret mad, kan du også prøve den japanske version af kyllingefrikadeller: Mawashigeri.

Holdbarhed

1 dag i køleskabet (Åbnet)

4 måneder i fryseren

Opbevaring

Opbevar hakket kyllingekød i køleskabet. Brug det samme dag, som du har købt det. Du kan også komme det i fryseren. Her kan det holde sig i op til 4 måneder. Kom det hakkede kyllingekød i fryseposer, inden du kommer det i fryseren. Når du skal tø frossen kyllingekød op, skal du gøre det i køleskabet.

Retter med hakket kyllingekød

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 38 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min