Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Paneret kyllingebøf:

3.

Del kyllingekødet i 4 lige store dele. Ælt kødet med hænderne, næsten ligesom når du ælter dej.
Del kyllingekødet i 6 lige store dele. Ælt kødet med hænderne, næsten ligesom når du ælter dej.
Del kyllingekødet i 2 lige store dele. Ælt kødet med hænderne, næsten ligesom når du ælter dej.

4.

Form kødet til bøffer ved at mase det ned i bordet, til bøfferne er flade og lige så brede som burgerbollen. Vask hænder, efter du har rørt ved det rå kød.

5.

Kom salt, peber, rasp, paprika og cayennepeber i en dyb tallerken. Bland det sammen.

6.

Vend kyllinge-bøfferne i rasp-blandingen, så der er rasp på alle sider af bøfferne.

7.

Kom smør på en stegepande, og varm den op til høj varme.

8.

Når stegepanden er varm, så kom bøfferne på. Steg bøfferne i cirka 4 minutter. Vend bøfferne og kom salt og peber på. Skru ned på middelvarme og lad dem stege færdig.

9.

Tag stegepanden væk fra varmen, og lad bøfferne hvile på panden.

Tilbehør:

10.

Pluk bladene af hjertesalaten og skyl dem.

11.

Skyl tomater og agurk og skær dem i tynde skiver.
Skyl tomat og agurk og skær dem i tynde skiver.

12.

Varm burgerbollerne på en brødrister.

13.

Skær burgerbollerne igennem, og fyld dem med bøffer, salat, tomat, agurk og lidt ketchup. Klimaglad mums!

Næringsindhold per portion

Energi: 2158 kJ / 516 kcal

Protein: 21 %

Kulhydrat: 47 %

Fedt: 32 %

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 140 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min