Chokolade (koge)

Chokolade kan være mørk, lys eller hvid. Chokolade bliver lys, når den bliver blandet med mælk. Mørk chokolade har en kraftig og lidt bitter smag, mens lys chokolade har en mere mild og sød smag. Du kan bruge mørk chokolade til at lave muffins og chokolademousse.

Koge-chokolade er chokolade, der er særlig god at bage med, fordi den smelter og størkner på en anden måde end almindelig spise-chokolade. Koge-chokolade kan være hvid, lys eller mørk. Du kan købe koge-chokolade som hele plader, små stykker eller kugler af chokolade. De små stykker er gode til cookies, fordi de ikke flyder ud. Pladerne kan du bruge til at smelte og bruge som overtræks-chokolade på konfekt.

 

Smag: Sødt. Mørk chokolade smager bittert.

Holdbarhed

1 år & 6 måneder på hylden

Opbevaring

Opbevar chokolade mørkt og tørt i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. Pak chokoladen godt ind i papiret. Opbevar ikke chokolade i sollys. 

Retter med chokolade (koge)

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 40 min