Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Skyl jordbærrene, men lad den grønne stilk blive siddende på dem. Når du har skyllet dem, så læg dem på et rent viskestykke. Dup dem forsigtigt, til de er helt tørre.

4.

Smelt chokoladen over vandbad: Bræk chokoladen i stykker og kom dem i en stor, ovnfast glasskål. Se videoen.

5.

Hæld ½ liter vand i en lille gryde. Stil skålen oven på gryden. Bunden af skålen må ikke røre bunden af gryden. Tænd for middel varme og lad vandet komme langsomt i kog. Skru ned for varmen, når vandet koger. Hold øje med chokoladen. Rør undervejs med en dejskraber, til der ikke er flere klumper.

6.

Tag skålen op af vandet og stil den på køkkenbordet.

7.

Dyp bunden af jordbærrerne først i den smeltede chokolade og derefter i myslien. Læg dem på et stykke bagepapir og lad chokoladen størkne.
Dyp bunden af jordbærrene først i den smeltede chokolade og derefter i myslien. Læg dem på et stykke bagepapir og lad chokoladen størkne.
Dyp bunden af jordbærrene først i den smeltede chokolade og derefter i myslien. Læg dem på et stykke bagepapir og lad chokoladen størkne.

Næringsindhold per portion

Energi: 611 kJ / 246 kcal

Protein: 5 %

Kulhydrat: 52 %

Fedt: 43 %

Heraf mættet fedt: 6,8 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Chokolade, smelte over vandbad

Chokolade, smelte over vandbad

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 53 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 112 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min