Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Dej:

3.

Lun vand i en lille gryde. Mærk med en lillefinger. Væsken skal være lige så varm som din finger, men ikke så varm, at du brænder dig.

4.

Smuldr gæren ned i en stor skål, og hæld vandet over. Rør rundt med en røreske, til gæren er opløst.

5.

Tilsæt salt, sukker, olie og grahamsmel. Rør rundt.

6.

Kom lidt hvedemel i af gangen. Når det bliver svært at røre dejen i skålen, skal du hælde dejen ud på køkkenbordet. Ælt dejen i 5 minutter.

7.

Kom dejen tilbage i skålen, og dæk den med et rent viskestykke. Lad den hæve et lunt sted i en time.

Fyld:

8.

Skær chorizoen ud i tern.

9.

Læg et stykke bagepapir på hver af de to bageplader.

Læg et stykke bagepapir på hver af de tre bageplader.

Læg et stykke bagepapir på en bageplade.

Form og bag pizzatwisters:

10.

Tænd ovnen på 180 grader.

11.

Rul dejen ud på et meldrysset bord til den bliver 30 x 40 centimeter.

12.

Smør de 10 centimeter i midten (på langs) med flødeost. Husk at smøre det helt ud til kanten på den lange led.

13.

Smør tomatsauce oven på flødeosten, og drys med chorizo.

14.

Fold nu den ene side uden fyld hen over fyldet.

15.

Smør pesto på den dej, du lige har foldet ind over fyldet.

16.

Fold det sidste stykke dej ind over fyldet.

17.

Skær dejen ud i 3 centimeter brede stænger.

18.

Snur en stang to gange rundt om sig selv, så det ligner en skrue, og læg den på en bageplade. Forsæt sådan med resten af stængerne.

19.

Bag dine pizzatwisters i 12-15 minutter i ovnen.

Næringsindhold per portion

Energi: 2293 kJ / 548 kcal

Protein: 13 %

Kulhydrat: 48 %

Fedt: 37 %

Heraf mættet fedt: 7,4 g

Kostfibre: 2 %

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 65 min