Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Koge pasta:

3.

Kom 3 liter vand i en gryde, læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Bræk pastaerne/spaghettierne i 3 stykker, så de bliver mindre. Kog dem, som der står på pakken. Gør fyldet klar imens. Se videoen.

Fyld:

4.

Tænd ovnen på 200 grader.

5.

Skræl og riv gulerødder på den grove side af rivejernet. Kom dem op i en stor røreskål. Se videoen.

6.

Pil og riv løget på den grove side af rivejernet. Kom det op i skålen. Se videoen.

7.

Pil og pres hvidløgene, og kom dem op i skålen.

8.

Skyl peberfrugten, og skær den i små tern. Kom dem op i skålen. Se videoen.

9.

Slå et æg ud i en kop. Hæld det op i en skål. Gentag med de andre æg. Se videoen.

10.

Kom skinkestrimler, muskatnød, revne gulerødder, salt, peber, æg og madlavningsfløde op i skålen, og rør det sammen.

Pasta, fortsat:

11.

Stil et dørslag i vasken, og hæld pasta og vand i dørslaget.

Samle nudelauflauf:

12.

Kom muffinformene i metalformen. Fordel pastaen i muffinformene, til de er ⅔ fyldte. Kom grøntsagsfyldet ovenpå pastaen. Drys med revet ost.

13.

Bag nudelaflaufmuffinsene i 15-20 minutter, eller til osten bliver gylden.

Næringsindhold per portion

Energi: 2021 kJ / 483 kcal

Protein: 23 %

Kulhydrat: 34 %

Fedt: 40 %

Heraf mættet fedt: 11 g.

Kostfibre: 3 %

Kokkeskolevideoer

Pasta, koge

Pasta, koge

Rivejern

Rivejern

Løg, rive

Løg, rive

Peberfrugt, tern

Peberfrugt, tern

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Inspiration

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 20 min