1. >
  2. Opskrifter>
  3. Aftensmad>
  4. Bøffer og deller>
  5. Wrap med tyrkiske oksedeller

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Pil, og hak rødløget fint. Se videoen.
Pil, og hak rødløget fint. Se videoen.

4.

Pil, og hak hvidløget fint. Se videoen.

5.

Kom koldt vand i en stor skål. Skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Se videoen.
Kom koldt vand i en stor skål. Skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint.
Se videoen.

6.

Kom det hakkede oksekød i en skål. Vask hænder.

7.

Kom salt, peber og krydderierne i kødet. Rør det sammen.

8.

Kom rødløg, hvidløg og halvdelen af persillen i farsen. Rør det sammen.

9.

Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i farsen. Gentag med alle æggene. Vask hænder. Se videoen.

10.

Kom rosiner i farsen, og rør det sammen.

11.

Stil farsen i køleskabet.

12.

Dressing: Skyl agurken. Skær den i store stykker.
Dressing: Skyl agurken. Skær den i store stykker.

13.

Kom cremefraiche og agurk i en blender. Blend, til der ikke er flere klumper.
Kom cremefraiche og agurk i en blender. Blend, til der ikke er flere klumper.

14.

Hæld dressingen i en skål.

15.

Hæld persillen i dressingen, og rør det sammen.

16.

Smag dressingen til med salt og peber.

17.

Skyl salaten, og dup den tør med et rent viskestykke. Se videoen.

18.

Tag farsen ud af køleskabet.

19.

Form oksedellerne med hænderne, og tryk dem lidt flade. De må gerne være lidt rustikke. Vask hænder.

20.

Grill oksedellerne på en mellemvarm grill, til de er gennemstegte. Du kan også stege dem på en stegepande.

21.

Lun dine wraps på en brødrister eller i 10 sekunder i mikroovnen.

22.

Fyld dine wraps med lidt dressing, salat og oksedellerne.

Næringsindhold per portion

Energi: 2232 kJ / 533 kcal

Protein: 30 %

Kulhydrat: 38 %

Fedt: 31 %

Heraf mættet fedt: 6,65 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Løg, hakke

Løg, hakke

Hvidløg, hakke

Hvidløg, hakke

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Æg, slå det ud af skallen

Æg, slå det ud af skallen

Salat, skylle

Salat, skylle

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 75 min

Arbejdstid: 75 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 60 min