Sådan gør du

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Vask vandmelon, tomat og agurk.

4.

Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Vask vandmelonen, og skær den over på midten. Skær den ene halvdel i skiver. Skær skrællen af skiverne, og skær skiverne i tern.

5.

Skær tomat og agurk i tern.

6.

Tag en stor skål. Kom vandmelon, tomat og agurk i skålen.

7.

Kom fetaost i skålen. Hvis du bruger hel feta, så skær den i tern først.

8.

Bland salaten sammen, og drys med græskarkerner.

Næringsindhold per portion

Energi: 658 kJ / 157 kcal

Protein: 18 %

Kulhydrat: 37 %

Fedt: 45 %

Heraf mættet fedt: 4,4 g.

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Grillede majskolber

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 0 min

Grillede fiskepakker

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 70 min

Arbejdstid: 20 min

Pølser med kartoffelsalat

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min

Kyllingespyd med nudelsalat

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min