Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Dadler med bacon:

3.

Lav et snit i dadlerne, og tag stenene ud, hvis de ikke allerede er fjernet.

4.

Halver baconskiverne.

5.

Rul baconskiverne omkring dadlerne.

Dadler med bacon i ovnen:

6.

Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Kom bagepapir på en bageplade, og læg dadlerne med bacon på bagepladen.

7.

Bag de baconsvøbte dadler i 25 minutter, eller til baconen er sprød.

Dadler med bacon i airfryer:

8.

Kom et stykke bagepapir i airfryeren, og læg dadlerne med bacon på bagepapiret med god afstand.

9.

Bag dadlerne med bacon i 10 minutter ved 200 grader. Ryst eventuelt dadlerne lidt rundt undervejs.

10.

Lad dadlerne med baconsvøb køle af. Sæt eventuelt tandstikker i dem, så de er lettere at spise som taps. Mums!

Næringsindhold per portion

Energi: 273 kJ / 65 kcal

Protein: 13 %

Kulhydrat: 33 %

Fedt: 53 %

Heraf mættet fedt: 1,3 g

Kostfibre: 1 %

Inspiration

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 70 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 75 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 20 min