Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Kødsovs:

3.

Pil og hak løg og hvidløg fint. Se videoen.

4.

Skyl chilien. Skær den over på langs og skrab kerner og de hvide hinder væk. Tag eventuelt en plastikhandske eller en plastikpose om hånden, når du håndterer chili. Hak chilien fint. Se videoen.

5.

Skyl peberfrugten. Fjern kernehuset og de hvide hinder. Skær den i små tern. Se videoen.

6.

Varm olie op i en gryde til middel varme. Kom løg og hvidløg i gryden, og svits dem i cirka 1 minut. Se videoen.

7.

Kom kød, oregano og paprika i gryden. Skru op på høj varme. Rør i kødet, til det er brunet. Vask hænder, når du har rørt ved råt kød.

8.

Kom hakkede tomater, chili og peberfrugt i gryden og rør rundt. Smag til med salt og peber. Lad det simre ved lav varme i 10 minutter.

Tilbehør:

9.

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

10.

Skyl salaten, og skær den i tynde strimler.

11.

Skyl agurk og tomat, og skær dem i små tern.

12.

Kom bagepapir på en bageplade. Læg tortillas på bagepladen og varm dem efter pakkens anvisning.

13.

Når tortillas er færdige, så fordel fyldet på dem, og rul dem let sammen.

Næringsindhold per portion

Energi: 2966 kJ / 709 kcal

Protein: 24 %

Kulhydrat: 46 %

Fedt: 29 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Løg, hakke

Løg, hakke

Chili, skære og smage

Chili, skære og smage

Peberfrugt, tern

Peberfrugt, tern

Løg, svitse

Løg, svitse

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min