Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Kyllingefyld: Pil, og hak hvidløg fint. Se videoen.

4.

Varm olien på en stegepande op til middel varme, og læg kyllingefarsen på panden. Vask hænder, efter du har rørt ved råt kød.

5.

Fordel det hakkede kyllingekød udover den varme pande med en paletkniv, og lad kødet stege alene i 2 minutter. Rør kødet rundt, så det bliver stegt på alle sider.

6.

Kom det hakkede hvidløg og krydderierne op til kyllingekødet, og lad det stege med.

7.

Tilsæt tomatpuré og vand, og lad kyllingekødet stege færdigt. Rør ind imellem, så det ikke brænder på.

8.

Når det er gennemstegt, kan du smage til med salt og peber. Kom det færdige kyllingefyld op i en skål.

9.

Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

10.

Tomatsalsa: Skyl grøntsagerne. Skær tomaterne ud i mundrette stykker. Kom dem op i en skål.

11.

Skær ned langs stenen i mangoen, og skær tern af en ½ mango. Kom dem op i skålen. Se videoen.
Skær ned langs stenen i mangoen, og skær tern mangoen. Kom dem op i skålen. Se videoen.

12.

Skær avocadoen halvt over, fjern stenen, og skær den i tern. Kom dem op i skålen. Se videoen.

13.

Pres saft af en halv lime, og kom det op i skålen. Vend din salsa rundt med en spiseske, og smag den til med olie, salt og peber. Se videoen.

14.

Tacoskaller: Fordel tacoskallerne på en bageplade med bagepapir, så de ikke rører ved hinanden. Sæt dem i ovnen, og lun dem i 3 minutter eller som vist på pakken.

15.

Tilbehør: Skyl grøntsagerne. Skær spidskålen i tynde skiver, og kom dem op i en skål.

16.

Skær agurken i små tern, og kom dem op i skålen til spidskålen.

17.

Skyl koriander eller persille, og hak det groft. Se videoen.

18.

Byg din taco, først salat i bunden af tacoen, så kyllingefyld, din hjemmelavede salsa og til sidst cremefraiche, salsa og grønt på toppen, hvis man kan lide det. Fortsæt sådan med resten af dine tacos.

Næringsindhold per portion

Energi: 1874 kJ / 448 kcal

Protein: 26 %

Kulhydrat: 24 %

Fedt: 47 %

Heraf mættet fedt 5,8 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Hvidløg, hakke

Hvidløg, hakke

Mango, udstene

Mango, udstene

Avocado, udstene

Avocado, udstene

Citrusfrugt, presse

Citrusfrugt, presse

Krydderurter, skylle

Krydderurter, skylle

Inspiration

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 57 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 45 min